Somogyi (Vonyó) Viola, termékfejlesztő, kutató mérnök
Nyitott vagyok az együttmükődésekre, szerződéses projectekre, különösképp ha az cikk írás, kutatómunka vagy termékfejlesztési megbízás. Első tudományos publikációm a Táplálkozásmarketing tudományos szakfolyóiratban jelent meg, de írtam már cikkeket a Toman diet és az Expedit Nodum blogjára és más online újságoknak is. Kedvenc témáimat pedig saját blogomon jelenítem meg.
Termékfejlesztőként gyakorlatom van új élelmiszerek fejlesztésében. Az egészségmegőrző és funkcionális élelmiszerek és étrend-kiegészítők fejlesztése és piaci bevezetése terén szereztem, több, mint 2 éves gyakorlatot. A biológiailag aktív hatóanyagok humán-élettani hatásainak igazolására modellvizsgálatok kivitelezésében is gyakorlatot szereztem. Megterveztem és megvalósítottam a termékfejlesztésekhez kapcsolódó egyéb pre-klinikai laboratóriumi vizsgálatokat (spektrofotometriai mérések kivitelezése; DPPH, FRAP, TPC…), melyben már korábbi munkahelyi tapasztalataimmal együtt (in vitro emésztési vizsgálatok kivitelezése, enzim aktivitás mérés, prebiotikus index meghatározása, antioxidáns kapacitás mérés, egyéb analitikai mérések kivitelezése) több, mint 2,5 éves gyakorlatra tettem szert.
Továbbá részt vettem humánklinikai vizsgálatok tervezésében, az adatok értékelésében.
Elérhetőség:
vonyo . viola @ gmail . com
Tanulmányok:
2012-2016
Budapesti Corvinus Egyetem – Élelmiszermérnök, Bsc.
2016-2018
Szent István Egyetem – Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök, Msc.
2017-2018
Univeritá degli studi di Salerno – Food Science and Technology, Msc.
Egyéb tanfolyamok, szakmai tanúsítványok:
2014. december
Budapesti Corvinus Egyetem, Érzékszervi Laboratórium – Érzékszervi minősítés alapjai egy féléves tanfolyam
2016
Szent István Egyetem, Érzékszervi Laboratórium – Kávé érzékszervi minősítése féléves tanfolyam
2018. november 27.
Food & Agro Consulting Kft. által szervezett egy napos Élelmiszerjelölési tréning és workshop elvégzése
2019. szeptember
University of Warsaw – 1 hetes angol nyelvű nemzetközi konferencián való részvétel (EIT Food)
2019
Honlapra fel! – Online marketing asszisztens tanfolyam elvégzése
2020
Barhács és Társa Kft. – Aranykalászos Gazda OKJ képzés megszerzése
2020
Marketing tanfolyam hivatalos állami felnőttképzés (folyamatban)
Kompteneciák:
-Termékfejlesztés
-Szakmai tanácsadás
-Minőségbiztosítás
-Cikk írás (SEO alapelveket figyelembe véve online cikkek, továbbá tudományos, szakmai cikkek egyaránt)
-Klinikai kutatásokban való részvétel (több, mint 2 éves tapasztalat a tervezés, adatok kiértékelése, szakmai segítségnyújtás terén)
-Notifikáció (étrend-kiegészítők engedélyeztetése)
-Címketervek elkészítése, fordítási feladatok ellátása
-Minőségbiztosítás
-Online marketing asszisztensi feladatok ellátása
Részletesebb szakmai önéletrajzért:
LinkedIn
Publikációk:
Az élelmiszeripar rejtélyes szereplői – I.rész CRO-k nyomában
Az élelmiszeripar rejtélyes szereplői – II.rész Az élelmiszermérnök szerepe
Eláruljuk a tökéletes palacsinta titkát! – Élelmiszeripari kulisszatitkok mérnöki-szemmel
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: